İzleyiciler

30 Mayıs 2014 Cuma

para tuzağı bunlar. .

Küçükken sanırım bi 23 nisanda pamuk şekerlerinin, balonların, fırıldakların, çeşit çeşit çocuk çeken her şeyin satıldığı tezgahlardan birinde, bir sopanın ucuna takılı küçük bir davul gördüm, davulun iki yanında birer ip parçası ve ipin ucunda küçük boncuklar.. sopayı çevirdikçe ses çıkarıyor ve ben bu icada hayran kaldım. Belli ki çok mızırdandım,  annemler istemeye istemeye aldılar.

'Para tuzağı bunlar cık cık cık. Nasıl da düşünmüşler şunu' diyerek söyleniyorlar.
Velhasıl bir gün yine sokaklarda oynarken, arkadaşlarıma 'hava' atmak için oyuncağımı annemden istemeye karar verdim.  'Anneeeeööö' diye aşağıdan sesleniyorum.  Anneciğim pencereden baktı ve ben 'annecim para tuzağımı verir misin?  Diye ünledim :D

Bu muhteşem icadın adını para tuzağı zannediyordum..





Şimdi bunca fotoğraf koymuşsun ama bahsettiğin para tuzağı yok diyeceksiniz. İşte bunlarda para tuzağı. Almayın, evladınızla kendiniz yapın :)






Mutlu hafta sonları!! 

6 yorum:

  1. "para tuzağımı verirmisin" söylemine bayıldım:) bu rüzgar gülleri birer harika olmuş, ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  2. çok güzel,benim bu yaşımda saksımda para tuzağım var eski yazılarımın birinde kanıtı da var,bilesin:))
    çok tatlı bi yazı olmuş
    mutluhaftasonu

    YanıtlaSil
  3. Para tuzağının yaşı mı olurmuş ;) teşekkür ederim havva hanım. Yorumlarınız beni hep mutlu ediyor. .

    YanıtlaSil

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news