İzleyiciler

27 Mayıs 2014 Salı

şimdi reklamlar..



Canınız mı sıkılıyo? Hiçbir şey sizi mutlu etmiyor mu? Hayattan zevk alamıyor musunuz? Bir çözümümüz var! Nasıl mı?! Bu haber tam size göre.. 

 Hazırlayacağınız harika çilekli keklerle bu sorunu çözmüş olursunuz. Çileğin o muhteşem kokusuyla karışan vanilyanın muhteşem aromasını bir hayal edin. Hayır! Hayal etmeyin koşun mutfağınıza ve yapın!

İşte tarif: 2 yumurta bir bardak şekerle köpürünceye kadar çırpılır. İçine bir miktar suvı yağ, beş kaşık yoğurt yada çilekli yoğurt, muhteşem vanilya aroması ve dolu dolu koca bir kase çileeeek. Ardından un ve pofidik keklerin vazgeçilmezi kabartma tozu.

Tepsi yerine tercih edilmesi tavsiye edilen cupcake kaplarına doldurulur ve 175 derecede 35 dakika pişirilir.

Şimdi içinize çekebilirsiniz bu muhteşem kokuyu. 



Ama durun! Daha bitmedi.  Yanında eşsiz çilek sosunu da size hediye ediyoruz. Bir avuç çilek az miktar şeker azıcık süt yada krema ile blender da çekilir.  


Ne kadar abarttım dimi :) ama aslında bazen mutlu olmak bu kadar basit.  Şaka maka kesinlikle tavsiye ederim.  Yapın, koklayın, sonra da yiyin!



6 yorum:

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news