İzleyiciler

28 Temmuz 2014 Pazartesi

nerede o eski bayramlar..


Bunu söylemek için çok erken biliyorum. Daha yaşım kaç başım kaç.. Bu ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram. Herhalde ondan oldu bu his :) evdeyken annenim sınırsız temizlik operasyonundan, tencereler dolusu sarma sarmalarından, tepsi tepsi böreklerinden sıkılır; 'amaaan ne gerek var bunlara anne, bayram bayram başımızın etini yedin' derdik. Arefe günü kabristana gitmek istemezdik kardeşimle.  Çarşının kalabalığı, insanları üstüme üstüme gelirdi. Her sene aynı seramoni.. Bayramda süslenip püslenip misafir beklemeler, her gelene kahve, tatlı, ıvır zıvır...

Meğer hepsi çok güzelmiş,  hepsi ailemle geçirdiğim bayramların en güzel parçasıymış.




Ailemden uzaktayım ama şimdi kendi çekirdek ailemle geçiriyorum bayramı. Ben eşim ve minik bebeğimiz :) henüz cinsiyetini bile bilmiyoruz. İnşallah bebeğimin en güzel haberlerini burada paylaşırım.

Herkese mutlu, umutlu, sevdikleriyle geçirebileceği güzel bayramlar dilerim.

3 yorum:

  1. Nice hayırlı bayramlara ... :)

    YanıtlaSil
  2. .Blogunuzu blog keşif etkinliği sayesinde keşfetme fırsatı buldum ve takibe aldım :) bu etkinlik sayesinde birçok güzel blogtan haberdar oluyoruz :) Benim bloğuma da beklerim :D
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk defa duydum blog keşfeyme etkinliğini, ilginçmiş. Faydalı birşeye benziyor. Bende sizi takibe alıyorum. Güzel paylaşımlarda buluşalım :)

      Sil

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news