İzleyiciler

29 Eylül 2014 Pazartesi

büyük! evimin küçük kileri




Gerrrgeniş mutfağımın! bir köşesini minik bir düzenlemeyle kiler haline getirdim. Konserveler, reçeller, turşular, sebze kuruları, kıtır ekmekler. . Yani kısaca ağır kış koşullarına! hazırladığımız nevaleler bi düzene girdi.

 Hepsini bir sebze kasasında topladım. Bitmeyecek benim bu sebze kasası sevdam :) son bir tane daha kaldı. Hatta bitti aslında ama fotoğraflamak için bi adımım kaldı. Büyük bir adım, bakalım onu başlayıp bitirebilirsem hemen paylaşacağım sizinle.




Anlatacak çok bir şey yok aslında. Fotoğraflarda görünüyor. Neyse malumunuz kasayı zımparalayıp bir kat beyaz yağlı boya geçtikten sonra kavanozları yerleştirdim. Kapaklar bir örnek olsun diye önce defter kabından birer daire kestim. Onun üstüne de etiket yapıştırıp yazılarını yazdım. Etiketler için google görsellere 'vintage label' yazarsanız binbir çeşidini bulursunuz. Pinterestte de bir sürü seçenek var ama geneli indirmek için ücret talep ediyor. Renkli yazıcınız varsa yada yakınlarda bir kırtasiye, renkli ve desenli bir sürü etiket elde edebilirsiniz.

Büyük plastik bidonlar için ve ev yapımı galeta unu için ise kumaş parçaları kullandım.



İşte böyleee sevgili dostlar.  Hafta sonunu bununla değerlendirdim. İmkansızlıklardan imkan yaratmaya devam ediyoruz. Herkese bol imkanlı günler :)

4 yorum:

  1. düzen tertip gibisi varmı emeğine sağlık, şu etiket işi ciddi iş kolaylaştırıcı bir faktör,, ne iyi olmuş hepsi.. güle güle afiyetle yiyin..
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol sebuş. Dağınıklıkta hem beden hem zihin yoruluyor. Her şey yerinde güzel :)

      Sil
  2. şık da olmuş,çokkk
    eline sağlık
    kasa kasa güzellikk
    mutluhaftalar

    YanıtlaSil

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news