İzleyiciler

1 Eylül 2014 Pazartesi

Kürkçü dükkanı

Döndük dolaştık geldik yine kasabamıza. Bütün yaz dört bin kilometre yol gittik, ailelerimizle görüştük mutlu olduk.  Doldurduk kışlık nevalelerimizi, kuru dolmalarımızı, salçamızı, kuru nanemizi, efenime söyleyim köy ekmeğimizi.. onlardan ayrıldık ama ellerinin emeğini yiyeceğiz kışın inşallah. .



Bu miniği de bahçeden maydanoz toplarken koparıverdim. Sanat eseri gibi sallanıyordu dalında. Attım ağzıma ve hayat birden daha güzel göründü gözüme.  Vallahi dalga geçmiyorum. Ne kadar lezzetliydi allahım. Hayattaki minik ayrıntıları kocaman mutluluklara dönüştürebiliriz bence. Sağlık olduktan sonra hayatta çözülemeyecek hiçbir şey yok. Allah sevdiklerimizden ayırmasın inşallah..

Bugün dünya barış günü. Herkes birbiriyle iyi geçinsin, küçük kırgınlıklar içten gelen bir özürle uçar gider. Özür dilemek de, özrü kabul etmek de büyüklüktür. Sevdiklerinize sarılın ve hiç bırakmayın.

Mutlu günler. .


2 yorum:

  1. kutlarım barış gününü,ama darılan olmasın barış barış yaşayalım:))
    o domatesi benim de yiyip aynı senin duygularını hissedesim geldi:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman küsmeyelim, sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz :)

      Sil

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news