İzleyiciler

9 Eylül 2014 Salı

sonbaharda Akdeniz salata



Ev taşıma telaşındayım. Artık o minnacık, kibrit kutusu evimden taşındım. Küçük müçük ama ilk evimizdi, ayrılması çok zor oldu. 
Şimdiki evimiz normal boyutlarda, normal bir ev :) inşallah mutlu oluruz burada da.

Taşınmak çok zormuş yahu. Boya badana,  temizlik,  eşya derken öldük bittik.  Ben haliyle hiç bir şey kaldırıp indiremiyorum. Cam silmek bile mesele oldu. Ama arkadaşlar sağolsun, her işe koştular. Artık yeni ev dekorasyonu yaparsam paylaşırım sizinle.

Bu arada ben hiç kendime ve bebeğe bakamadım :( yediğim içtiğim karambole gitti. Bunu telafi etmek için bugün kendime bir Akdeniz salata yaptım. Çok da leziz oldu. Bu ara salata malzemesi fiyatları almış başını gitmiş ama imkanlar elverdiğince bol bol yapıp yemek lazım. Hem salata dediğin nedir ki,  at içine istediğini al sana salata.

Hamileler için tavsiye ederim bunu, bir hamlede sağlık bombası bişey almış oluyor bebiş :)

Marul, domates,  salatalık, peynir,  zeytin,  ceviz,  badem,  biraz limon, tabiki zeytin yağı hop karıştır. Oldu bittiiii. 

Afiyet olsun.  

7 yorum:

  1. Hamile misin? Ay noolur bebekli göbekli yazılar değil yeni ev fotoğrafları böyle güzel yeme içme fikirleri paylaş. Noolur ama :) Kabalığı bir kenara bırakacak olursam, bebekler güzel kokar. Geldiğinde bolca kokla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet leydiciğim hamileyim :) darısı sana diyorum. Ama önce zengin koca lazım dimi :) bu arada isteğini dikkate alıyorum. Umarım güzel paylaşımlarım olur.

      Sil
    2. Anam fakir adama çocuk doğurdu da ne oldu? Tabi ki zengin kocayı beklemeye devam ediyorum.. Yaş 27, geç kalmış sayılmam herhalde ;)

      Sil
  2. yeni evin huzurunu ve mutluluğunu artırsın
    güle güle otur
    çok sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim havva, sevgiler bizden :)

      Sil

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news