İzleyiciler

23 Aralık 2014 Salı

çalı çırpıdan yıldız-DIY ve yeni yıl dilek kartları

Merhaba arkadaşlar, çok ara veriyorum bu aralar ama hamilelik ilerledikçe hareketlerim yavaşlıyor, bir de hafta sonları evde olamayınca iş güç yapamıyorum. Hem çalışıp hem hamile olmak ne zormuş yav.. ben de prensesler gibi yata yata bebek bekleseydim ne olurdu :p tabi ki eminim yine oturmazdım. Neyse Cumartesi günü kardeşim yanıma gelecek. Bana yardımcı olur biraz. O gelince de bol bol yemek denemeleri yapacağız. Güzel olanları burda paylaşıcam artık.




Bu yıldızları herkeste görüyordum ve hoşuma gidiyordu. Basit ama bu yeni yıl havasına yakışan birşey.  Bende yaptım tabi hemencecik.  Bu kasaba bana bu kadar çalı çırpı verdiyse benim de bunları değerlendirmem lazım dimi :) anlatmama gerek yok sanırım. iple sarmadan önce banla tutturdum ki daha sağlam olsun,  bunu belirteyim.  Yıldızların etrafına minik ışıklar sarmak istedim ama maalesef yoktu. Siz sarın daha güzel olur.  



Bir de aralara kırmızılar karıştırdım. Yeni yılda istediklerimi yazdım.  Klasik ama en önemli dilekler. En başta sağlık,  sonra mutluluk, aşk ve paraaaaa :)

Yeni yıl da size istediklerinizi getirsin inşallah.  Görüşmek üzere..

4 yorum:

  1. Ne güzel olmuş, bayılıyorum böyle doğal malzemelerle yapılan güzelliklere, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler esra, her şeyin doğalı güzel bence de. Sevgiler benden :)

      Sil
  2. Çok cici olmuşlar. Benim de yapasım var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) hemen yap. Vardır etrafta çalı çırpı. Yoksa çöpşişten de olur aaa şimdi akıma geldi, bide çöpşişlerden mi yapsam..

      Sil

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news