İzleyiciler

2 Aralık 2014 Salı

kıymalı ıspanak değil, ıspanaklı kıyma




Erkekler sebzelere karşı neden bu kadar önyargılılar acaba?  Var mı bilen? Ben ıspanağı sade kavrulmuş seviyorum.  Her şeyi yerim ama kıymalı ıspanağı mümkün değil yiyemem. Bir tek onu sevmiyorum.  Eşim de etsiz yemek yemeyenlerden. Etobur :) her ıspanak akşamında bi keşke etli olsaydı muhabbeti.  Bende geçen akşam tam istediği gibi yaptım. Kıymalı ıspanak değil ıspanaklı kıyma :D iki de yumurta, tam ağzına layık oldu. Bayıla bayıla yedi. Bende sade ıspanağımı yedim otsal otsal. Size de kış yemekleri fikrinden biri olsun ıspanaklı kıyma!

Aralık ayı lezzetli,  mutlu, huzurlu geçsin..

4 yorum:

  1. ben de sade ıspanağı tercih ederim,yumurtayı tek başına,mümkünse kıymayı da köfte olarak:)
    görüntü çok güzel ama söylemeden geçemem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadınların damak zevkleri daha güzel bence :) teşekkür ederim havva

      Sil
  2. Yumurtalı ıspanak kavurması çok güzel olur ama kıymalısını hiç sevmem. Benim eşimde etoburdur ama ıspanağı etsiz yedirmeyi başardım:) darısı sizin başınıza.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atalarımızdan miras sanırım erkeklerdeki etoburluk :) amin diyorum yine de

      Sil

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news