İzleyiciler

2 Haziran 2014 Pazartesi

kuşlara özgürlük

Kafesleri hep çok sevmişimdir.  Ama sadece dekorasyonda. . Kuşları hapsettiği için gerçek amacıyla kullanmak istemedim hiçbir zaman. İçine çiçek koyalım, mum koyalım ama kuş koymayalım. . :)




Bende bir kafes yaptım. Modeli Pinterest'ten aldım. Yapımı da oradaydı. Çok kolay görünüyordu. Ama hiç öyle değilmiş. . Nerden başladım.. işin zorluğuna bir de benim sabırsızlığım eklenince, iş çığırından çıktı. Ama azmettim ve sonunda bu oldu işte. 



Topladığım çerçöple bi yuva, taşlarla iki üç yumurta,  oluverdi bi kafes. Tabi ki kuşlar dışarda. Ama yavruları içerde güvende.. :)

Elbette bi ikea yada ne bileyim bi English home değil ama bu da bi meronimo olsun..


Her canlının özgürce yaşayabileceği günlerimiz olsun. .


düzeltme: bu kafesin yapılışı. yapana buradan teşekkürlerimi sunuyorum:) http://www.pinterest.com/pin/477663104200868050/

7 yorum:

  1. Şahane olmuş bence, emeğine sağlık!

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş,eline sağlık
    keşke aşamaları da anlatsaydın:)
    çok sıkıldığın için mi yazmadın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın.. yaparken çok sıkıldım doğru, ama linkini koymalıydım haklısın. En kısa zamanda yapılış aşamalarını anlatan linki koyacağım :)

      Sil
  3. Bence tek kelime ile mükemmel olmuş. Zordur bunu yapması. Ellerine sağlık valla. Yabani kuşların kafeste olmasına bende karşıyım ama şimdiki kuşlar, yumurtadan kafeste yetiştikleri için ne yazık ki uçmayı bilmiyorlar ve es kaza kafesten çıktıklarında, kurda kuşa yem oluyorlar. Geçen sene kafesini temizlerken, kaçan muhabbet kuşum, ne yazık ki uçmayı bilmediği için, zıplaya zıplaya yürüdüğü çimlerde,pusuda bekleyen kedinin gazabına uğradı.
    doğasından alıp kafese koymak bir canlıya yapılacak en büyük kötülük ama şimdiki kafes kuşlarının ne yazık ki doğası kafes:(((

    YanıtlaSil
  4. Yaa ne acıklı bir hikaye.. kuşunuz gözleriniz önünde gitti haa.. evcil hayvanlarımız evladımız gibi canımızı yakıyor ölünce :( neyin doğalı kaldı ki kuşların kalsın dimi..

    YanıtlaSil

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news