İzleyiciler

15 Ağustos 2014 Cuma

yaşam ve ölüm kucak kucağa..

Yaz bizim için hüzünlü bir bölüm de ayırmış. Canımız teyzemizin biricik eşi, eniştemizi kaybettik geçen hafta. . Sessiz katil kanser.. kemik kanseri.. koskoca dağlar gibi adam iki yıl farketmemiş. O kadar güçlüymüş.. ta ki vücudunu yiyip bitirene dek bu illet. Bir yıl dayanabildi. Ve göçtü gitti gazi eniştemiz.. allahım mekanını cennet etsin. . Geriye bizi gülümseten anıları kaldı.

Bir can gidiyor yerine allah bir tane daha gönderiyor işte. . Minik bebeğimiz için tatilde taşlardan ayaklar yapmıştım. Fotoğrafını daha güzel haberlerle paylaşmak isterdim ama, anladım ki ertelemenin hiç anlamıyok. Çünkü hayat bir şeyleri ertelemek içün çok kısa..




Herkese uzun ömürler, mutlu günler dilerim. .

1 yorum:

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news