İzleyiciler

22 Ekim 2014 Çarşamba

el yapımı oyuncak-DIY

Bebeğimiz için hazırladığım ilk şey bu oyuncaklar oldu. Tam oyuncak da diyemem aslında. Duvar süsü, yatağında yatarken görüp oyalanacağı, dokunduğu zaman onu incitmeyecek, yumuşacık bişeyler işte. Allahım göstersin o güzel günleri inşallah. .



Modeli Pinterest'ten görmüştüm. ( link veremiyorum,  çünkü etsy de satılan birşeymiş. Url si kopyalanmıyor. Ama benim diktiğimle kumaş rengi farkı var sadece. Birde şu sopa yok. Buradan da düşünene, yapana, ilham olana teşekkür ederim :) ) Elimde olan parça kumaşlarla diktim. Önce google görsellerden ev bulut ay yıldız şablonları bulup çıktısını aldım, kestim,  kumaşa çizdim ve diktim. İçine de elyaf doldurdum. Böyle pufidik oyuncaklar oldular işte :) 




Bu yaptığım yapacaklarımın teminatıdır. :) Bebek hazırlıklarım sürecek. Tabi allah sağlık verdiği sürece.. görüşmek üzere dostlar.

6 yorum:

  1. Çok tatlı olmuş canım :) bebeğin çok sevecek eminim. Ulaşamadım sana bana mail atabilir misin? gozdeninmasaladasi@gmail.com Etkinlik için soracağım bir kaç bir şey varda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim gözde, ben çok sevdim umarım bebiş de beğenir :)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş, emeğinize sağlık :) Takipteyim,sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz bloğuma. Güzel paylaşımlarda buluşalım :)

      Sil
  3. Hedıyelesme etkınlıme beklıyorummm bloğumda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Davetin için teşekkür ederim mavi dükkan fakat hamileliliğim ilerlediği için bu sefer katılamayacağım çok isterdim... doğumdan sonra inşallah :) ama takipte olacağım

      Sil

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news