İzleyiciler

6 Ocak 2014 Pazartesi

ohh yine burdayim

bir aydır bloğuma bakmıyormuşum meğer. yeni yıl geldi geçti, her yer yılbaşı fikirleriyle kaynadı, ben yan gelip yattım. :) olsun iyi kötü bir yılı daha geride bıraktık. artık 2014 umudumuz. sağlıkla, sıhhatle, başarıdan başarıya, mutluluktan mutluluğa koşalım.

ben de kardeşcezime küçük bir hediye gönderdim naçizane. kendisi öğrenci olunca ev yemeklerine, ev kokusuna hasret tabi. ben de bu özlemini azıcık gidermiş olayım, sıcak yuvasını hatırlasın diye kek gönderdim :) evet bildiğimiz kek. abla keki. 12 saatlik mesafeye dayanacak bir şey olsun, yollarda bozulmasın diye ekstra bi aroma, bi meyve, efenime söyliyim bi fındık ceviz koymadım. sadecik, sevimli kekler yapıp gönderdim. bide duygusal mektup koydum. ohh işte en güzel armağan.
   


 yanına iki tane de salep koydum, arkadaşıyla içsinler diye. yeni yıl çorapları ve bir tane de evde giymelik patik koydum. amacım ev sıcaklığını hissetsin. canım benim yaa. küçükken durmadan kavga ederdik. ama özledim şimdi keratayı :)

cafe nohut bloğundan fikir alıp yaptığım love ve kalp desenli kartonlarımı da ekleyince tamam oldu hediyelerim.  ama kekleri koyduğum kutunun dışını süslemeden eksik kalırdı. çok basit ve hızlı bir süsleme yapmam gerekiyordu. çünkü gecenin bir yarısı olmuştu ve ertesi gün şehre (!) inecektik. yetiştirmem gerekti.



bütün sevgimi katarak :D, eldeki imkanlarla bu kadar hazırladım, ama kardeşim çok beğenmiş. duygusal duygusal yemişler arkadaşlarıyla kekleri. oyy canlarım benim..




uzun lafın kısası sevgi ile yapılan her şey güzelleşir.

1 yorum:

Pages - Menu

Popular Posts

Hakkımda

Fotoğrafım
Merhaba, ben meride. Küçük bir kasabada öğretmenim. Çekirdek ailemle beraber, sobalı evimizde yaşayıp gidiyoruz. Güzel olan her şeyi seviyorum. Dekorasyon, el işi, yemekler, güneşli havalar, deniz kabukları, güzel banyolar, siyah beyaz fotoğraflar, yaşanmışlığı olan bir kenarda unutulmuş eşyalar... buyum işte ben :) Güzel paylaşımlarda buluşalım! :)

Blogger news